PFA og Lokale Pengeinstitutter underskriver ny samarbejdsaftale

 

PFA Pension og foreningen Lokale Pengeinstitutter har netop underskrevet en aftale om at styrke samarbejdet om gruppelivsforsikringer. Samtidig har PFA også netop indgået en aftale med Jyske Bank om gruppelivsforsikringer, oplyser pensionskassen i en pressemeddelelse.

 

- Gruppeforsikringer i PFA har nu i mange år været en del af produktsortimentet hos Lokale Pengeinstitutters medlemmer. Vi er utrolig glade for fortsat at kunne tilbyde kunderne nogle gode forsikringer, der kan hjælpe dem, hvis de kommer i en svær situation, siger foreningens formand, direktør Bent Naur, Ringkjøbing Landbobank.

 

Siden begyndelsen af 90’erne har medlemmerne af Lokale Pengeinstitutter oplevet mere end en fordobling af markedsandelen for privatkunder. De 64 banker, der samarbejder med PFA, har i 2007 en markedsandel for privatkunder på ca. 18 procent.

 

- De lokale pengeinstitutter har oplevet en flot vækst de senere år, og vi er godt tilfredse med, hvis vi med vores produkter bidrager dertil. Lokale Pengeinstitutter er PFA´s væsentligste samarbejdspartner på pengeinstitutområdet. Det gode samarbejde er medvirkende til, at vi oplever stor vækst disse år, siger administrerende direktør Henrik Heideby, PFA Pension.

 

Cirka 160.000 kunder har allerede i dag tegnet forsikringer i PFA via samarbejdet.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )