Parken-storaktionær køber endnu flere aktier

Karl Peter Korsgaard Sørensen, storaktionær og bestyrelsesmedlem i Parken Sport og Entertainment, har onsdag købt flere aktier i selskabet.

Bestyrelsesmedlem i Parken Sport og Entertainment, Karl Peter Korsgaard Sørensen (th), her sammen med Erik Sjærbæk under Generalforsamling i Parken mandag eftermiddag d.11.april 2011. (Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2011) Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Gennem sit selskab KPS Invest har han erhvervet 3269 aktier for i alt 228.400 kr. Det er sket til en gennemsnitskurs på 69,86 kr.

Parken-aktien lukkede onsdag i 71 kr., en stigning på 2,2 pct., efter der var handlet for i alt 4307 aktier ifølge data fra Online Trader og Bloomberg.

En uge tidligere, 21. december, købte KPS Invest 5206 Parken-aktier, og i det hele taget har storaktionæren købt flittigt op i løbet af efteråret. 23. september kom han over 20 pct. af aktierne i selskabet, og siden har han fortsat købene.

KPS Invest krydsede grænsen på 10 pct. af Parken i februar 2009. Den gang kostede aktierne i omegnen af 210 kr. stykket.