Parken: Skibakken er med i Lalandia-budgettet - Don Ø

 

Skibakken, som Parken Sport & Entertainment overvejer at bygge i forbindelse med Lalandia-projektet i Billund, indgår allerede i koncernens budgetter. Der er dog ikke taget endelig stilling til noget som helst endnu, oplyser Flemming Østergaard, der er bestyrelsesformand i Parken, til RB-Børsen.

 

- Vi har forskellige ideer, og skibakken er en af dem. Vi har taget højde derfor i budgettet, men om det går hen og bliver plus/minus 10 pct., kan jeg ikke sige noget om, siger Flemming Østergaard.

 

Sidste sommer købte Parken 75 pct. af selskabet Lalandia Billund, som havde en option på at opføre et større ferie- og oplevelsescenter ved Legoland. Projektet omfattede på det tidspunkt et vandland samt 1500 nye fritidshuse, der vil blive opført i etaper. I foråret solgte Parken de første 500 fritidshuse i projektet på en weekend, og det blev betragtet som lidt af en præstation, da sommerhusmarkedet nærmest lå dødt.

 

Parken Sport & Entertainment budgetterede med en investering på 1 mia. kr. i projektets første fase, hvor en del blev dækket af sommerhussalget. Det er planen, at centret skal åbne i foråret 2009.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )