Parken får bøde for formandens farvel

RETTET: Parken Sport & Entertainment har i dag betalt en bøde på 75.000 kr., fordi selskabet i 2010 var for længe om at fortælle, at formanden forlod selskabets bestyrelse.

Foto: Jens Nørgaard Larsen. Lars Johansen forlod posten som formand for Parken Sport og Entertainment i juni 2010.
Læs mere
Fold sammen
RETTELSE: Berlingske Business havde i første omgang skrevet, at det var Flemming Østergaard, som var formand på daværende tidspunkt. Det er ikke korekt. Det var Lars Johansen, som forlod formandsposten i juni 2010.

Berlingske Business beklager fejlen.Parken Sport & Entertainment A/S har i dag betalt en bøde ved kasse 1.

Finanstilsynet politianmeldte den 6. december 2010 Parken Sport & Entertainment A/S for at have overtrådt pligten til hurtigst muligt at offentliggøre intern viden, og det koster nu Parken 75.000 kr.

Lovovertrædelsen består i, at Parken offentliggjorde intern viden for sent, da det ikke hurtigst muligt og senest samtidig med videregivelse til tredjemand på generalforsamlingen den 22. juni 2010, der sluttede kl. 10:35, offentliggjorde, at bestyrelsesformand Lars Johansen udtrådte af bestyrelsen.
 
Offentliggørelse skete først kl. 11:15 efter afslutningen af generalforsamlingen, og efter at bestyrelsen havde konstitueret sig.