Pandora får hurtig belønning for opjustering

Pandora har hurtigt fået rosende ord med på vejen fra analytikernes side efter smykkeselskabets opjustering af forventningerne til hele 2013 torsdag - der medfulgte tidlige tal for tredje kvartal.

Foto: Liselotte Sabroe.
Læs mere
Fold sammen

JPMorgan har løftet sit kursmål til 300 kr. fra tidligere 247 kr. og fastholdt anbefalingen "overvægt". I samme moment har svenske SEB Enskilda hævet sit kursmål til 300 kr. fra tidligere 255 kr. og fastholdt den positive anbefaling "køb".

Sluttelig har Nordea også føjet sig til stimen af positive analytikere med en opjusering af sit kursmål for Pandora-aktien til 300 kr. fra tidligere 275 kr. Og den svenske storbank mener, at der kan være mere godt i vente fra Pandora.

- Tallene for tredje kvartal er så stærke, at vi vurderer, at selskabets nye helårsforventninger også er for konservative. Der er lagt op til endnu en opjustering, og vi mener, at aktien har direkte kurs mod Nordea Markets' nye kursmål på 300 kr., skriver Nordea i morgenrapporten fredag.

Pandora regner nu med en omsætning på 8,6 mia. kr. og en EBITDA-margin på 30 pct. i 2013 Tidligere ventede smykkeselskabet en omsætning på 8 mia. kr. og en EBITDA-margin på 27 pct.

Aktien sluttede 5,1 pct. højere i 261,90 kr. torsdag.