Nye rygter om Yahoo fik tech-aktierne op

Aktierne på de amerikanske børser lukkede tirsdag lidt lavere, end de var åbnet. Nye Yahoo-opkøbsrygter fik dog teknologiaktierne til at stige.

Wall Street i New York. Fold sammen
Læs mere
Foto: AFP
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Meldinger fra den amerikanske centralbank (Fed.) blev tirsdag både tolket positivt og negativt af investorerne. For selv om at kreditkrisen stadig kradser, mener Fed., at situationen er i svag bedring.

Det fik kurserne til at rette sig en anelse på en dag, som ellers havde været præget af små fald.

Dow Jones Industrials-indekset nærmede sig stregen, men måtte alligevel tage sig til takke med et fald på 0,34 procent. Standard & Poor 500-indekset lukkede ligeledes i et minus på 0,54 procent, mens teknologiaktierne på Nasdaq-børsen klarede sig lidt bedre.

Nasdaq-indekset lukkede i et plus på 0,27 procent. En af hovedårsagerne var nye rygter om Yahoo!. Søgemaskine-virksomheden trak sig for nyligt fra opkøbssamtaler med Microsoft, men i løbet af tirsdagen begyndte der at florere rygter om, at milliardæren Carl Icahn muligvis var interesseret i et stort Yahoo!-aktiekøb.

Rygterne om et muligt aktiekøb fortsatte efter de amerikanske markeders lukning. Ifølge Reuters sagde kilder, at rigmanden allerede i sidste uge var gået i gang med at købe om i søgemaskine-virksomheden.