Ny fondsbørschef tror på rekordår for Nasdaq i Norden

Nasdaqs danske børs bliver ofte fravalgt til fordel for Nasdaqs svenske børs, men fondsbørsens nye danske chef forventer, at der kommer flere nye noteringer i anden halvdel af året.

Nasdaq OMX i København. ​Fondsbørsens nye danske chef forventer, at der kommer flere nye noteringer i anden halvdel af året. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Finans.

Med de to nye noteringer, Conferize og Greenmobility, på den danske børs som afsæt, forventer fondsbørsens chef, Nikolaj Kosakewitsch, sig meget af andet halvår.

Ifølge den nye fondsbørschef ser pipelinen fornuftig ud, og han venter, at der kommer flere noteringer på Nasdaqs danske børs i den resterende del af året.

»Jeg kan i hvert fald sige, at pipelinen for Norden for resten af året er rigtig fin. Uden garantier selvfølgelig kan jeg sige, at hvis alt går, som vi håber, bliver det et rekordår for Nasdaq i Norden,« siger Nikolaj Kosakewitsch.

Der er i år, indtil nu ifølge Nasdaq blevet noteret 61 nye selskaber på børserne i Sverige og Danmark. Rekorden er fra 2015, da 97 selskaber blev noteret, mens 2016 bød på 94 noteringer.