Nu åbner aktionærforeningens OW Bunker-søgsmål

Dansk Aktionærforening åbner nu dørene for de investorer, der vil med til gruppesøgsmål mod krakkede OW Bunker. Foreningens samlede krav kan meget vel overstige en halv milliard

Dansk Aktionærforening er blevet kontaktet af over 7100 aktionærer, der har tabt penge på OW Bunkers kollaps. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kasper Palsnov
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det ene erstatsningskrav efter det andet har ramt OW Bunker i de forløbne måneder, og nu samler Dansk Aktionærforening tropper til endnu et af slagsen.

7.100 aktionærer i OW Bunker har allerede rettet henvendelse til foreningen, og nu åbnes dørene for den endelige tilmelding. Hvor meget optagelsesgebyret bliver, vil afhænge af, hvor stort et krav den enkelte aktionær har.

"Vi opfordrer alle, der har tabt penge på denne skandaløse konkurs, til at melde sig ind med det samme. Det er vigtigt, at vi hurtigt får bred opbakning fra aktionærerne til en stærk indsats for at sikre både erstatning og retfærdighed for OW Bunkers aktionærer," udtaler Niels Mengel, der er talsmand for Foreningen OW Bunker-Investor og formand for Dansk Aktionærforening.

Business.dk har tidligere i dag været i kontakt med Niels Mengel, der fortæller, at kravet mod OW Bunker kommer det at være større end 380 millioner, man tidligere har meldt ud.

»Ork ja, det bliver også mere end en halv milliard,« lød det fra Niels Mengel.

Dansk aktionærforening oplyser til Berlingske Business, at man har valgt en advokat til at føre sagen, men at man endnu ikke er parat til at offentliggøre hvem.

Ud over kravet fra OW Bunker har kuratorerne anlagt et krav på 654 mio. kroner, mens et konsortium af danske investorer har varslet krav om 803 mio. kroner.