NPinvestor prøver med nyt aktieudbud efter it-problemer

Efter problemer prøver NPinvestor nu endnu en gang at gennemføre et aktieudbud i forbindelse med en snarlig børsnotering af finansselskabet.

Erik Damgaard er klar med børsnoteringen af NP Investor Fold sammen
Læs mere
Foto: Betina Garcia

I en meddelelse fredag eftermiddag skriver virksomheden, at den igen udbyder mellem 1 og 1,28 mio. nye aktier til en udbudskurs i intervallet 14 til 18 kr. per aktie.

Ved en fuldtegning til kurs 18 kr. vil selskabets markedsværdi derved løbe op i 117,5 mio. kr., skriver NPinvestor i en meddelelse til fondsbørsen fredag eftermiddag.

Udbuddet af nye aktier vil give et bruttoprovenu på mellem 14 og 23 mio. kr., som ifølge selskabet skal understøtte dets vækststrategi.

- Selskabets mål og ambition er at opnå en fremtrædende position i Norden inden for copy trading og algoritme trading. Desuden er målet også at få kunder og samarbejdspartnere uden for Norden, hvor især EU-området er interessant, skriver NPinvestor i meddelelsen.

Selskabet, som er ejet og udviklet af erhvervsmanden Erik Damgaard, tilbyder en handelsplatform, hvor handlere kan følge andre investorers investeringer.

- NPinvestors idé- og forretningsmodel har tydelige paralleller og fælles karaktertræk med udviklingen og brugen af sociale medier og deleøkonomien, hvor kunder er aktive deltagere og medskabere af produkter og tjenester, har selskabet tidligere skrevet om sig selv.

Torsdag meddelte NPinvestor, at den planlagte børsnotering af selskabet var udskudt grundet it-problemer. Nu sigter selskabet efter at blive optaget til handel på minibørsen First North fra 20. december.