Novozymes/CEO: I fantastisk position til at udnytte trends

Læs mere
Fold sammen
Global fokus på klimaet og ressourcemangel stiller Novozymes i en fordelagtig situation, lyder det fra topchefen, Steen Riisgaard.

- Vi er i en fantastisk position til at udnytte de underliggende trends, hvor man vil forlange mere for mindre, sagde Steen Riisgaard på et pressemøde i forbindelse med årsregnskabet for 2008.

Han understregede dog samtidig, at nye og ambitiøse vækstmål stiller store krav til organisationen.

- Det kræver, at vi arbejder på en masse ting internt for at kunne gro med det nye mål. Det er blandt andet derfor, at vores top 170 folk i organisationen er samlet til et to dages seminar i Båstad, som starter om et par timer, sagde han torsdag middag i Novozymes' hovedkvarter i Bagsværd.

Direktøren mener, at Barack Obama indirekte omtalte bioethanol, som er et af Novozymes' forretningsområder, i sin indsættelsestale, da han nævnte, at der skulle hentes mere fra solen, vinden og jorden.

- Vi er overbevist om, at det kommer til at flyve på en stor måde, sagde Steen Riisgaard om bioethanol, som selskabet netop har besluttet at investere ekstra i, da det fordobler investeringen i en fabrik i Nebraska, USA.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )