Novo: Vi ændrer ikke procedure efter politianmeldelse

Novo Nordisk vil ikke ændre procedure for, hvordan selskabet meddeler aktiemarkedet om intern viden, selv om medicinalselskabet tirsdag er blevet politianmeldt af Finanstilsynet.

Novo Nordisk meddeler gennem sin kommunikationsdirektør, at man ikke mener at have handlet forkert i sagen om offentliggørelse af den amerikanske afvisning af Tresiba. Fold sammen
Læs mere
Foto: Niels Ahlmann Olesen
Finanstilsynet mener, at Novo i februar for sent fortalte markedet om et godkendelsesafslag fra de amerikanske sundhedsmyndigheder FDA.

»Vi mener, at vi har informeret aktiemarkedet rettidigt i den her sag. Vi er naturligvis godt klar over, at det er et krav, at vi offentliggør oplysninger som disse så hurtigt som muligt, men vi har også en forpligtelse til, at den information, som vi giver markedet, skal være undersøgt og fuldstændig korrekt,« siger Mike Rulis, der er kommunikationsdirektør hos Novo Nordisk, til Ritzau Finans.

Giver politianmeldelsen anledning til ændringer?

»Vi har ikke ændret vores procedure som følge af det her, men det vil naturligvis påvirke vores overvejelser om offentliggørelse af den slags meddelelser fremover, selv om vi mener at have gjort det korrekt i det her tilfælde,« fastslår Mike Rulis.