Nordicom-direktør: Ingen frygt efter Baugurs opkøb

Selvom Baugur med det seneste opkøb i Nordicom igen viser, at de vil have plads i bestyrelsen, ændrer direktør Gunnar Kristensen ikke linien.

Selv om den islandske investeringsgruppe Baugur med sit seneste opkøb af aktier puster Nordicom-ledelsen godt og grundigt i nakken, får det ikke Nordicoms administrerende direktør Gunnar Kristensen på nye tanker.

Han mener stadig, at det er en dårlig ide at lukke islændingene ind i bestyrelsen i Nordicom.

Baugur meddelte mandag, at selskabet har købt yderligere op i Nordicom og nu råder over 32,9 pct. af aktierne og stemmerne i selskabet. Da selskabet ejede 25 pct. af aktierne gentog Baugurs sit ønske om en bestyrelsespost, men både dengang som nu, mener Gunnar Kristensen, der selv ejer 10 pct. af Nordicom, at det vil være forkert at lukke Baugur ind i bestyrelsen.

- Min holdning er i bund og grund den samme, som den var sidst. Jeg synes ikke, at det er naturligt for en konkurrerende virksomhed at sidde i Nordicoms bestyrelse, siger Gunnar Kristensen med henvisning til Baugurs betydelige ejerinteresser i andre ejendomsselskaber som Keops, Stodir og Magasin du Nords ejendom på Kgs. Nytorv.

Udefra set kunne det nye opkøb se ud som om, at der nu var lagt yderligere pres på ledelsen i Nordicom, men Gunnar Kristensen kan dog kun se positive ting ved opkøbet.

- Det er altid positivt med interesse for selskabets aktier, konstaterer Gunnar Kristensen.

RB-Børsen