Nordea i aftale om 70 nye svenske filialer for 100 mio skr (Opd)

 

Nordea har indgået en aftale med Svensk Kassaservice om at etablere ca. 70 nye filialer på steder, hvor Svensk Kassaservice i dag driver virksomhed, og hvor Nordea har mange af sine kunder, oplyser Nordea.

 

Hvor filialerne skal ligge - eller rettere hvilke filialer der bliver tale om - er ikke fastsat endnu. Det ventes på plads om et par måneder.

 

Filialerne vil blive ombygget til Nordea-filialer og tilbyde Nordeas produkter og serviceydelser. Købesummen er 100 mio. skr., og Nordea overtager virksomheden 1. juli næste år. Ca. 350 medarbejdere i de omkring 70 filialer tilbydes ansættelse og videreuddannelse hos Nordea.

 

- Omkring 70 filialer, primært i storbyerne, Mälardalen og langs med Norrlandskysten, indebærer en forøgelse af antallet af filialer med næsten en tredjedel i Sverige. Vi bliver mere tilgængelige og kan tilbyde mere kvalificeret rådgivning, hvilket vores kunder efterspørger, siger Bo Eriksson, leder af Privatkunder i Sverige.

 

Svensk Kassaservice er 100 pct. ejet af Posten AB, som den svenske stat har givet ansvaret for at sikre, at de basale finansielle serviceydelser er tilgængelige for alle svenske borgere. I juni blev det besluttet, at denne service skal ophøre i 2009.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )