NNIT-aktien lander midt i prisintervallet

Den endelige udbudskurs for dagens børsendebutant, NNIT, er blevet fastsat til 125 kr. pr. aktie. Dermed lander aktien lige midt i det udbudte interval. Torsdag forudså analytikere, at selskabet vil få en flyvende start på børsen.

Jesper Brandgaard, formand i NNIT, er overbevist om, at børsnoteringen vil styrke it- og serviceselskabets markedsposition. Fold sammen
Læs mere
Foto: Uffe Weng
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Novo Nordisks IT-lillesøster, NNIT, har fået fastsat sin udbudskurs til 125 kr. fredag, som er første handelsdag for selskabet. Dermed lander kursen lige midt i intervallet, som på forhånd var fastsat til mellem 120 kr. og 130 kr. pr. aktie.

Det betyder, at NNIT får en markedsværdi på 3,13 milliarder kroner.

Selskabets bestyrelsesformand, Jesper Brandgaard, er meget tilfreds med, at NNIT har fuldendt sin børsnotering.

»Vi er meget tilfreds med den succesfulde børsnotering af NNIT, som vi er overbevist om vil styrke NNITs markedsposition både i Danmark og internationalt, siger NNITs bestyrelsesformand, Jesper Brandgaard, i en selskabsmeddelse.

Torsdag forudså analytikere, at aktien vil få en flyvende start på livet som aktieselskab, når virksomheden har første dag på børsen fredag.

»Prissætningen på de 130 kr. er ikke særlig aggressiv. Jeg forudser, at kursen vil ende væsentligt højere og lande i et interval på mellem 145 kr. og 150 kr., når dagen er omme«, sagde Michael Friis Jørgensen, aktieanalytiker hos Alm. Brand Markets.