Nets bekræfter drøftelser om muligt købstilbud

Foto: Liselotte Sabroe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nets bekræfter, at der stadig pågår drøftelser om et muligt købstilbud på selskabet. Meldingen kommer, efter Financial Times fredag har kunnet fortælle, at Nets' bestyrelse snart træffer afgørelse om, hvorvidt der skal indgås eksklusive forhandlinger med henblik på et muligt salg af virksomheden.

»Der er på det nuværende stadie ingen sikkerhed for, at der vil blive indgået en aftale. Nets vil vende tilbage, når det er relevant,« skriver selskabet i en kortfattet meddelelse.

Ifølge Financial Times er den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman stadig favorit til at løbe med Nets til en pris på mere end 31,3 mia. kr.

Ifølge avisen har Nets bestyrelse holdt møder de seneste dage for at finde en vinder i en auktionsproces, der har udløst interesse fra både kapitalfonde og branchefæller.

Nets bestyrelse ventes snart at træffe afgørelse, oplyser anonyme kilder til avisen. De samme kilder kan desuden fortælle, at Hellman & Friedman har lagt sig i spidsen i forbindelse med auktionsprocessen, samt at udfaldet ikke er givet endnu.

Nets bekræftede allerede i starten af juli, at selskabet er blevet kontaktet, og at det overvejede sine muligheder.

/ritzau/FINANS