Mondo afviser fejl ved Aqcel-salg

Storaktionær kritiserer salget af Aqcel Gruppen til IT-selskabet Mondo. Men der er ikke begået fejl, fastholder Mondo, som overvejer et retligt efterspil.

Mondo har ikke begået nogen fejl ved købet af Aqcel Gruppen. Det fastslår administrerende direktør i Mondo, Anders Andersen, over for RB-Børsen.

- Vi har købt Aqcel Gruppen i Danmark, og det omfatter intet engelsk selskab, siger Anders Andersen.

Tidligere torsdag udsendte Jacob Laurvigen en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at grundlaget for Mondos køb af Aqcel Gruppen er fyldt med fejl. Han anfører, at han er direktør og hovedaktionær i Aqcels engelske datterselskab, samt at han intet vidste om salget, før han kunne læse om det på internettet.

Meddelelsen har overskriften "Stor fejl i due diligence i forbindelse med salget af Aqcel Gruppen til det børsnoterede Mondo", og her argumenterer Jacob Laurvigen for, at det er tvivlsomt, om det engelske datterselskab, Acqel Ltd., er omfattet af handlen.

- Viser det sig, at Aqcel Ltd. ikke indgår i salget af Aqcel Gruppen giver dette jo pludselig nye muligheder. Så har vi jo blandt andet et godt navn og et potentielt marked i Skandinavien, skriver Jacob Laurvigen.

Anders Andersen, direktør i Mondo, understreger, at Mondo har købt retten til Aqcel-navnet i Danmark, Ukraine og Pakistan. Han stiller sig i øvrigt fuldstændig uforstående over for indholdet i pressemeddelelsen og bemærker, at Mondo i første omgang vil undersøge sagen nærmere og herefter overveje, om den skal have et retligt efterspil.

RB-Børsen