Millionoverskud hos ny Brøndby-sponsor

Der har været rejst tvivl om, hvorvidt Brøndbys nye hovedsponsor Kasi ApS har haft penge nok til at betale danmarkshistoriens største sportssponsorat.

Brøndby-virksomheden Kasi ApS, der fra næste år er ny hovedsponsor for superligaklubben Brøndby, er en gylden forretning.

Det fremgår af det seneste regnskab fra virksomheden, der netop er blevet offentliggjort via Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

På et år er omsætningen steget fra 67 mio. kr. til 191 mio. kr. i 2006/07. I samme periode steg årets overskud efter skat fra 2,6 mio. kr. til 17,4 mio. kr.

Dermed tyder alt på, at Brøndby-virksomheden har penge nok til at betale et to-cifret millionbeløb årligt til superligaklubben Brøndby i forbindelse med et nyt sponsorat, der træder i kraft næste år.

Klar med flere sponsorpenge

Det har der ellers været rejst tvivl om i flere medier henover efteråret. Spekulationerne er gentagne gange blevet afvist af Jesper L. Nielsen, direktør i Kasi ApS.- Pengene til sponsoratet er der, og jeg er klar med flere penge til Brøndby, hvis det skulle blive nødvendigt, sagde Kasi-direktøren for et par måneder siden til ErhvervsBladet.dk.

Ifølge årsregnskabet fortsætter selskabet væksten i de indeværende år.

- De første fire måneder i det nye regnskabsår har omsætningen været på 161 mio. kr. Der forventes en stigning på 300 procent i omsætningen i det kommende regnskabsår, skriver adm. direktør Dorthe Nielsen, mor til Jesper L. Nielsen, i beretningen til årsregnskabet.

- For det kommende år forventes en stadigt stærk stigende omsætning og tilfredsstillende indtjening, hedder det senere.

Kasi gør udelukkende forretninger i Tyskland, Schweiz og Østrig, hvor selskabet er forhandler af smykker produceret i Bangkok af Pandora Jewelry, der ejes af danskeren Per Enevoldsen.

Flere egne butikker

Selskabet sælger smykker via 2.500 partnere, og har åbnet tre Concept shops og mere end 50 Shop in Shop.

- Der åbnes i det kommende regnskabsår yderligere 40 til 45 Conceptshops, hvoraf de 20 allerede er åbnet i efteråret, hedder det i beretningen.Antallet af medarbejdere på hovedkontoret er fra maj 2006 til november 2007 øget fra 20 til 80.Udover Brødnby har selkabet pr. 1 juli 2007 indgået en større sponsoraftale med Albertslund/Glostrup Håndbold.