Markedskommentar fra Alm. Brand Henton

Aktiespil: Markedskommentar fra Alm. Brand BankLæs markedskommentaren fra Alm. Brand Henton bl.a. om Bang & Olufsens skæve regnskabsår.

På forhånd er forventningerne til nyhedsstrømmen i den kommende uge beskedne. Investorerne venter på regnskaberne for tredje kvartal. Vi skal en uge længere frem, før de amerikanske selskaber for alvor begynder deres offentliggørelser.

Bang & Olufsen har skævt regnskabsår, og mandag den 8. oktober fremlægger selskabet resultatet for første kvartal. Salgsudviklingen i Danmark og Storbritannien forventes at påkalde sig investorernes opmærksomhed, idet væksten på disse markeder var skuffende i fjerde kvartal. Lanceringen af nye produkter har været forsinkede, hvilket sætter spørgsmålstegn ved selskabets 2010-omsætningsmål.

Lønsomheden ventes dog fortsat at blive begunstiget af udflytningen af produktion til Tjekkiet. Endelig ser man aktørerne på aktiemarkedet have fokus på, hvorvidt Bang & Olufsen har været i stand til at indgå en aftale med endnu en bilproducent.

Vi henviser iøvrigt til Alm. Brand Hentons anbefalingsstruktur og ansvarsfraskrivelser (PDF)