Lussing til Torm og belønning til FLS

Aktiemarkedet straffer ISS for underskud, mens FLSmidth sendes op efter et regnskab, der peger i den rigtige retning. Torm falder 12 procent efter nyt milliardunderskud.

Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Dagen starter godt for FLSmidth og skidt for ISS på børsen i København, efter at begge selskaber et kommet med regnskab onsdag morgen.

FLSmidth stiger 5,7 procent efter en halv times handel, efter et regnskab som peger i den rigtige retning - ud af krisen.ISS straffes til gengæld med et minus på 4,0 procent, efter at servicekoncernen måtte offentliggøre et negativt nettoresultat på 33 millioner kroner i sit første kvartalsregnskab efter børsnoteringen.Også Torm kom med første kvartals-tal onsdag og måtte offentliggøre en bundlinje på minus 222 millioner dollar - over 1,2 milliarder kroner. Egenkapitalen er nu negativ med mere end en halv milliard kroner. Det sender aktien ned med 12,3 procent til en kurs på bare 1,1 krone.NKT fremlagde også også regnskab onsdag morgen med meddelelsen om, at man fastholder forventningerne til hele året. Selskabets aktie starter dagen i et lille plus på 0,6 procent.

Uden for aktiemarkedet var der nyt fra Danfoss, som melder om stor efterspørgsel og en god start på 2014.