Lundbeck: Ny enhed skal booste senfase-lægemidler

Lundbeck intensiverer arbejdet med at føre nye lægemidler på markedet. En ny enhed, New Product, giver Lundbeck flere ressourcer til det strategiske arbejde med at færdigudvikle og kommercialisere selskabets senfase produkter, skriver selskabet i meddelelse.

Den nye forretningsenhed skal sikre, at Lundbeck får den fulde værdi af medicinalselskabets senfase-pipeline, der tæller midlerne Lu AA21004 og Lu AA24530 mod depression og angst, desmoteplase mod slagtilfælde, nalmefen mod alkoholafhængighed og Serdolect til behandling af skizofreni.

- Vi er i den privilegerede situation, at vi har en række meget lovende lægemiddelkandidater langt fremme i udviklingsprocessen. De vil alle, forudsat at deres videre udvikling forløber som ventet, kunne dække behov hos patienterne, som ikke dækkes i dag. Vores nye enhed sikrer, at projekterne får fuld opmærksomhed og alle nødvendige ressourcer sat ind på, at vi realiserer det store kommercielle potentiale i disse lægemiddelkandidater, siger Ulf Wiinberg, administrerende direktør i Lundbeck.

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )