Lukkethed i Parken møder modstand af LD

Parkens lederstil er for lukket, mener den største aktionær i Parken Sport og Entertainment, Lønmodtagernes Dyrtidsfond, LD.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Direktør i LD, Carsten Koch er stærkt bekymret for den lukkede ledelsesstil fra Parkens bestyrelsesformand, Flemming Østergaard. Han mistænker Parken for at spille dobbeltspil med aktionærernes fortjenester. Blandt andet har et af bestyrelsesmedlemmerne i Parken, Hans Henrik Palm købt et kontortårn i af Parken for 135 mio. kroner, som han solgte med en avance på 35 mio. kroner. Den gevinst er Parkens aktionærer gået glip af.

Carsten Koch undrer sig især over, hvorfor aktionærerne ikke får indsigt i interne informationer fra bestyrelsen i Parken, da det ville være med til at forklare, hvordan forløbet er forgået. Det siger han til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Desuden er Parken mistænkt for brud på børsreglerne, da Parken har erkendt, at bestyrelsen har omgået sandheden i forbindelse med fortjenesten på salg af 393 feriehuse i Billund.

”jeg kan forstå, at fondsbørsen er gået ind i sagen for at vurdere, om selskabet har forsømt sine oplysningsforpligtelser. Vi afventer fondsbørsens vurdering,” siger Carsten Koch til JP.

Uklare informationer
Sidst men ikke mindst er der sat spørgsmålstegn ved bestyrelsesformand Flemming Østergaars egen aflønning. De seneste år har han – ud over sit honorar som formand – fået mere en 20 mio. kroner for ”særlige tjenester” uden at kunne informere om, hvad de penge egentlig dækker over.