LNH: Kan ikke afvise relation til Givychy Investment - dir (Opd)

 

Live Networks Holding kan ikke at afvise en relation til det schweiziske Givychy Investment, der mandag købte 5 mio. aktier i Europe Vision Plc, som Live Networks Holding ejer en fjerdedel af. Administrerende direktør i Live Networks, Castro Khatib, siger til RB-Børsen, at han ikke har tilladelse til at udtale sig om emnet.

 

- Jeg kan ikke give den information. Vi ved, at Givychy Investment er et godt selskab, og vi kender folkene bag det og deres arbejdsform. De er ikke interesserede i tale med nogen, og da de er et privat selskab, er det deres ret, siger han.

 

Opkøbet af de 5 mio. aktier er interessant for Live Networks Holding, fordi selskabets eneste aktiver er de 25 pct. i Europe Vision Plc, som Live Networks forventer vil indbringe et provenu efter skat på 265-320 mio. kr. De 1,2 britiske pund (14 kr.) som Givichy Investment betalte for hver af de 5 mio. aktier ville kunne indbringe Live Networks en sum af 472 mio. kr for sine aktier, hvis de blev solgt til samme kurs, men til trods for selskabets erklærede målsætning om at sælge aktierne dyrest muligt, så vurderer Live Networks, at det mest realistiske er at fastholde den tidligere vurdering.

 

Ifølge Castro Khatib er det sandsynligt, at der er flere køb i vente fra Givychy Investment.

 

- Vi ved, at Givychy Invetsment muligvis vil købe flere aktier. Det ville også være naturligt, fordi Munsef Holding Ltd, som Givychy Investment købte aktierne af, totalt har 8 mio. aktier, og det er normalt, når man køber en stor aktiepost, at man får en option på at købe resten. Men det ved vi kke med sikkerhed, at de vil, siger han.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )