Life-Cycle Pharma: Alt kører planmæssigt - direktør

 

Alt kører planmæssigt i Life-Cycle Pharma. Det er vurderingen fra selskabet direktør Michael Wolff Jensen.

 

- Topline kører snor lige, som vi har ventet og vi fastholder fortsat, at vi har kapital til udgangen 2008, som vi har sagt siden børsintroduktionen, siger han til RB-Børsen.

 

Der vil så småt begynde at blive genereret indtægter fra slutningen af i år, men en kapitaltilførsel bliver sikkert nødvendig. Imidlertid ønsker han ikke at oplyse om nærmere detaljer og planer desangående endnu.

 

Der vil være tale om indtægter i første omgang fra kolesterolmidlet LCP-Fenochol, der blev godkendt tidligere af de amerikanske sundhedsmyndigheder tidligere i august.

 

Ved udgangen af juni havde LifeCycle Pharma likvide beholdninger på i alt 417,1 mio. kr. Den beholding ventes ved udgnagen af året reduceret til "i niveauet 215-240 mio. kr.".

 

Strategien om at føre egne produkter helt til marked og satse på royaltyindtægter og milestones til at finansiere dette fra andre produkter ligger ligeledes fast.

 

- Vi fortsat satse stærkt på intern udvikling af egne produkter først og fremmest indenfor organtranspalantation, understreger direktøren.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )