Kursstigning i vente for G4S trods lav pund-kurs

Udviklingen i G4S er tilbage på sporet, men det engelske pund har efter brexit haft stor betydning for de danske G4S-aktionærer, som trods et pænt kurscomeback stadig har klaret sig cirka 17 pct.point dårligere end den engelske hovednotering. Det skriver Økonomisk Ugebrev Formue.

Foto fra Iris. Fold sammen
Læs mere

»Med den igangværende og snart afsluttede oprydning, står den tilbageværende forretning efter vores vurdering overfor et par pæne år med udsigt til stabil vækst og fortsat forbedring af indtjeningsevnen,« skriver ugebrevet, der venter, at der så vil ske en mindskning af multiplerabatten (til konkurrenterne).

»Vi ser derfor aktien på 12 måneders sigt nærme sig tidligere tiders kursniveauer omkring 300 pence,« vurderer ugebrevet.

Det svarer til en kursstigning på omtrent 20 pct., og danske aktionærer kan derfor med den nuværende pundkurs kigge langt efter de tidligere danske kursrekorder over 30 kr. Danskerne må se på kurser omkring 25-26 kr.

»Skulle det engelske pund nå tilbage på tidligere niveauer, vil det naturligvis også betyde, at den danske G4S-kurs vil nå over 30 kr. igen,« understreger ugebrevet.

Ugebrevet peger også på, at aktiens beta-værdi på 0,7 understreger indtrykket af en forretning, som hører til i den mindre volatile ende.

»Det kan også være en kvalitet i sig selv i den kommende periode på aktiemarkederne,« slutter ugebrevet, der ser et kursmål på 12 måneders sigt på 25,50 kr. mod en slutkurs fredag på 20,87 kr.