Kopier de professionelle og tjen boksen

Kig de professionelle investorer over skulderen og scor gevinsten. Læs her, hvordan du gør.

Foto: Ed Jones
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selv de professionelle får hjælp fra andre professionelle, når der skal investeres ude i den store verden. Så hvorfor skulle du ikke også?

Eksempelvis bruger Danske Invest en udvalgt ekspert i Singapore til at hjælpe med at finde rundt i Fjernøstens selskaber. En helt unik viden, som du også kan finde på Danske Invests hjemmeside.»Hvis man som investor har lyst til at gå ned på det detalje- ringsniveau, er der information at hente i vores beholdningslister på nettet i forhold til valg af enkeltaktier. Men vi har været åbne omkring vores beholdningslister, det har været en del af vores politik i mange år,« siger Robert Mikkelstrup, der er investerings- chef i Danske Invest, til magasinet Penge & Privatøkonomi.

Intet forspring til konkurrenterne

På samme måde er Sydinvest og Sparinvest åbne over for omverdenen med opdaterede og aktuelle oplysninger på deres hjemmesider. Jyske Invest lægger også deres investeringer ud, men har valgt at gøre det med en vis forsinkelse.»Vi viser beholdningslisterne med forsinkelse, fordi vi ikke ønsker at give konkurrenterne indsigt i vores porteføljer. Vi får betaling for at forvalte pengene på kundernes vegne ud fra vores ekspertise og ønsker derfor ikke at give andre gratis og aktuel indsigt i vores dispositioner, så andre eksempelvis kan se, hvilke nye aktier vi køber op i,« forklarer afdelingsdirektør Flemming Larsen i Jyske Invest til Penge & Privatøkonomi.

Læs hele artiklen i Penge & Privatøkonomi nr. 12.Se i øvrigt www.penge.dk