Kom ind i kampen, Don Ø

Problemerne hober sig op for Parken. Men Flemming Østergaard er stadig tavs. Jens Chr. Hansen opfordrer i sin blog Don Ø til at kommentere sagen.

Læs mere
Fold sammen
"Det er lidt med Parken- og Don Ø-brandet ligesom de kulørte ugeblade har det med kändisser som skuespillere, fodboldspillere og mediefolk; når vi inviteres med til brylluppet, kommer vi også til begravelsen."

Sådan skriver Jens Chr. Hansen i sit blogindlæg efter dagens historier i Berlingske Tidende om Parken Sport & Entertainment. Derfor opfordrer han erhvervsmanden til at komme ud af busken og fremføre sine synspunkter og vurderinger - også for at vise respekt for andre synspunkter og andres vurderinger. "Ligesom alle andre virksomheder, som har engageret sig hårdt i ejendomssektoren, er selvfølgelig også Parken Sport & Entertainment ramt af finanskrisen. Det er der ikke noget unaturligt i. Det nytter ikke kommunikationsmæssigt at forsøge at skøjte hen over denne krise med stadigt mere hult klingende modangreb," skriver Jens Chr. Hansen videre i sin blog.

Kom med din holdning til historierne og Flemming Østergaards håndtering af sagen. Blog med på Nu må Don Ø komme frem - unplugged