KBHL får fragtrute til Kina

 

Endnu er selskab åbner en fragtrute fra København til Kina. Med den nye rute er antallet af all-cargo forbindelser mellem København og Asien oppe på 17 om ugen, oplyser Købenjhvans Lufthavne.

 

Sidste år fik Københavns Lufthavn sin første direkte fragtfly-forbindelse til Kina, og nu er endnu en rute til Kina føjet til. Søndag landede det første fly fra selskabet China Cargo Airlines i Københvans Lufthavn.

 

Fremover flyver China Cargo Airlines tre gange om ugen på ruten Shanghai-Beijing-København-Paris-Shanghai. Derudover flyver Air China Cargo på ruten Shanghai-Beijing-København-Beijing, mens Korean Air Cargo flyver til Seoul og Singapore Airlines til Singapore, Delhi, Bangalore, Chennai/Madras samt Chicago - alle med fragtfly af typen Boeing 747. I alt er der 17 forbindelser om ugen mellem København og Asien med rene fragtfly. oplyser lufthavnene.

 

I bestræbelserne på at tiltrække flere fragtfly har Københavns Lufthavn indført et prisloft på fragtoperationer, der betyder, at all-cargo fly ikke betaler afgift for den del af startvægten, der ligger over 200 ton.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )