Kasi-Jesper trækker sig fra AGK

Jesper Nielsen trækker sig omgående fra sin formandspost i AG København. Han er træt af den negative fokus i medierne og sælger sin ejerandel i håndboldklubben.

Jesper Nielsen trækker sig omgående fra sin formandspost i AG København. Han er træt af den negative fokus i medierne og sælger sin ejerandel i håndboldklubben. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Jesper Nielsen trækker sig med omgående virkning efter 7 år som bestyrelsesformand for AG København. Samtidig sættes familien Nielsens ejerandel af AG København til salg, skriver AGF på klubbens hjemmeside.Det er de mange negative historier om Jesper Nielsen private økonomi og driften af AG København, der har fået bægeret til at flyde over.

- Den negative opmærksomhed omkring min person i et enkelt medie er eskaleret løbende over de seneste fem år og er nu nået et punkt, hvor det for alvor går ud over min familie, som er kraftigt påvirket af de meget personlige og følelsesbetonede angreb. Samtidig påvirker den løbende kampagne nu AG Københavns fremtidige forretningsmuligheder negativt, og jeg ser desværre ingen anden mulighed end at trække mig som bestyrelsesformand og på sigt som ejer af AG København.

- Familien har tilbragt de seneste dage sammen og har vendt og drejet situationen. Vi har diskuteret mange alternativer til langt ud på natten, men når hver gang til den konklusion, at selvom vi elsker AG København, kan det ikke opveje de negative konsekvenser for familien. Andre vil tage over, men vi vil fortsat følge klubben tæt.