Jyske Banks bud nummer 4

Selskabet går sin sejrsgang på den globale biotek-scene, hvor en milliardstor samarbejdsaftale med Glaxosmithkline for alvor har givet investorerne tro på, at Genmab er en unik virksomhed.

Genmab

Med gode udsigter for det mest værdifulde projekt Ofatumumab, vurderer vi, at Genmab-aktien har en fair værdi på 500 kr. Vi vurderer, at Genmab er en god investering, da pipelines solide potentiale ikke er reflekteret i den nuværende aktiekurs og anbefaler derfor investorer at købe Genmab-aktien med et kursmål på 500 kr.

Genmab har en stærk og bred pipeline inden for kræft og inflammatoriske sygdomme. Det mest interessante projekt er uden tvivl Ofatumumab, som i øjeblikket undersøges i fase 3 for kræftindikationerne kronisk lymfatisk leukæmi og Non-Hodgkins lymfom samt aktiv leddegigt.

Genmab udlicenserede i december 2006 i en rekord stor handel Ofatumumab rettighederne til GlaxoSmithKline med en samlet potentiel værdi på mere end 10 mia. kr. Vi vurderer, at 2008 kan blive et jubelår for Genmab, idet vi forventer en række positive fase 3 resultater, som kan bane vejen for de første produktlanceringer i 2009”.