Jyske Banks bud nummer 2

Coloplast har for nylig meldt ud, at de kommer til at lande en spids under deres tidligere udmeldte ambitiøse langsigtede vækstplaner. Trods det har Jyske Bank stor tiltro til Sten Scheibye og co.

Coloplast

”Vi vurderer, at Coloplast vil performe stærkt i 2008. Coloplast har i 2007 været tynget af, at der har været en del usikkerhed om de økonomiske konsekvenser af en række køb og salg af virksomheder. Den usikkerhed vil efter vores vurdering forsvinde i løbet af 2008. Coloplast vil i 2008 opleve et hop i EBIT-marginen fra 12-13% til 16-17%.

Det vil ske som følge af, at der i 2007 har været en række engangseffekter som ikke vil forekomme i 2008 kombineret med en positiv effekt fra udflytning af produktion til Ungarn og Kina. Generelt vil Coloplast være i stand til at løfte margin de kommende år som følge af udflytningen af produktionen.

Vores tiltro til at Coloplast kan vende tilbage til 2-cifrede vækstrater over en længere årrække er til gengæld mere beskeden. Formår Coloplast at leve op til selskabets egne forventninger herom, så er potentialet blot endnu større,” lyder det fra Jyske Bank.