Jyske Bank: Skuffende omsætningsvækst fra B&O

Bang & Olufsen skal have styr på produktlanceringen, og der må helst ikke komme flere forsinkelser på den front, lyder det fra Jyske Banks analytiker.

Bang & Olufsen præsenterede mandag et årsregnskab, der viste en lavere vækst i omsætningen end ventet. Og det skuffer analytikerne.

"Omsætningsvæksten er ikke så høj som ventet, hvilket jo er negativt. Og det skuffer," siger B&O analytiker i Jyske Bank Rune Møller til RB-Børsen. Han peger på, at der har været meget fokus fra investorernes side på netop omsætningen, og om der eventuelt kunne være nogle underlæggende problemer i selskabet, der gør at væksten er på dette niveau.

"Bang & Olufsen skal have styr på produktlanceringen, og der må helst ikke komme flere forsinkelser på den front. Men hvis de kan får styr på det, så ser det også godt ud. Blandt andet fordi det nye ben med levering til bilindustrien, vil vokse meget til næste år. Og så er der offentliggjort nye aftaler med Audi, som naturligvis er meget positivt," siger Rune Møller.

Jyske Bank fastholder anbefalingen "Køb" af B&O-aktien og et uændret kursmål på 900 kr. pr. aktie. Umiddelbart efter regnskabet stod B&O-aktien i 625 kr. pr. aktie, hvilket er et fald på 7 kr. i forhold til fredagens lukkekurs.

Kursen var dog oppe runde 645 kr. pr. aktie kort inden regnskabet blev offentliggjort.
(RB-Børsen)