Jyske Bank opjusterer

Jyske Bank opjusterer forventningerne til hele årets indtjening

Læs mere
Fold sammen
Jyske Banks resultat før skat og bidrag til Det Private Beredskab blev i 2. kvartal i år på 546 mio. kr. mod 27 mio. kr. i 1. kvartal 2009.

Det er blandt andet baggrunden for, at Jyske Bank opjusterer forventningerne til hele årets indtjening i en foreløbig regnskabsmeddelelse.

Resultatforventningen til basisindtjening før nedskrivninger på udlån mv. for 2009 øges med ca. 300 mio. kr. Forventningerne til niveauet for nedskrivninger på udlån mv. fastholdes.

Ved kvartalsregnskabet for første kvartal oplyste banken, at forventningerne til hele året ville blive revurderet

- Udviklingen i forretningsomfang og indtjening har været i overensstemmelse med forventningerne til 1. kvartal. Nedskrivninger på udlån mv. har imidlertid været på et højere niveau end forventet, og det bedste estimat p.t. er i den øvre ende af intervallet 0,75-1,25 pct. af udlån og garantier, bemærkedes det da i rapporten. Jyske Bank fastholdt indtil videre sine forventninger om en basisindtjening før nedskrivninger på udlån mv. på niveau med 2008, hvilket vil sige omkring 1400 mio. kr., skrev banken dengang.(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )