Jyske Bank: B&O på trapperne med gode nyheder

Jyske Banks analytiker tror, at Struer-virksomheden vil være forsigtige når det gælder væksten og indtjeningen på den korte bane - men ambitionerne for lønsomheden i 2010 vil blive skruet op.

Bang & Olufsen vil overraske alt og alle med et stærkt årsregnskab på mandag. Det vurderer Jyske Bank, der anbefaler "køb" af aktien. Ud over de stærke regnskabstal venter Jyske Banks analytiker også, at B&O iværksætter et tilbagekøbsprogram på 300 mio. kr.

"Vi venter et stærkt regnskab, som overstiger selskabets egne og konsensusestimater. Til gengæld vurderer vi, at B&O vil være konservative ved offentliggørelsen af selskabets estimater for 07/08, men venter at 2010-målsætningen om en EBIT-margin på 10 pct. opjusteres," skriver analytiker hos Jyske Bank, Rune Møller, i en kommentar forud for regnskabet.

Han fremhæver tre produktlanceringer, som vil være medvirkende til stærke tal for regnskabsårets 4. kvartal, der dækker perioden april-juni.

Det er tv-flagskibet BeoVision 9, højtalerne BeoLap, og tv-serien BioVision 8-26. Netop salget heraf vil derfor være et fokuspunkt i regnskabet.
(RB-Børsen)