Jyske Bank: ALK Abello er på rette spor

Jyske Bank mener ikke, at man skal lægge meget i det kursdyk som allergi-aktien oplever her i kølvandet på regnskabsmeddelelsen. Selskabet viser fremgang de steder, hvor det langsigtet er vigtigt, lyder meldingen fra Silkeborg.

ALK-Abelló kom tirsdag med regnskab for andet halvår 2007. Det ligger i store træk på linie med det ventede og bekræfter at udviklingen med Grazax er på sporet.

"Det ser ud til, at omsætningen ligger nogenlunde på det ventede. Men selve regnskabstallene er ikke så spændende som den bekræftigelse, vi har fået på, at udviklingen af Grazax kører som den skal. Og det er vigtigt. Det kliniske studier går som de skal, og det er hovedsagligt,der mit fokus er," siger ALK-Abelló-analytiker i Jyske Bank, Frank Andersen, til RB-Børsen.

Jyske Bank fastholder sin "købs"-anbefaling af ALK-Abelló-aktien og et kursmål på 1873 kr. pr. aktie. Umidelbart efter regnskabet er blevet offentliggjort handles aktien til 1093 kr. stykket.

"Tallene er en spids under det, vi havde forventet, men det er ikke det, der er det allervigtigste, når man kigger på ALK-Abello. Det er mere forløbet med Grazax , og det ser fornuftigt nok ud. Her fastholder de forventningerne," siger senior account manager, Martin Munk, fra Jyske Markets til RB-Børsen.
(RB-Børsen)