Juventus fejrer sejr over Barcelona med rekord på Milano-børsen

Juventus har ikke blot succes på fodboldbanen i den hjemlige liga og Champions League, men også på børsen i Milano, hvor aktien onsdag er steget til det højeste niveau i ni år.

Arkivfoto. Juventus har ikke blot succes på fodboldbanen i den hjemlige liga og Champions League, men også på børsen i Milano, hvor aktien onsdag er steget til det højeste niveau i ni år. Fold sammen
Læs mere
Foto: MIGUEL MEDINA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En sikker 3-0 sejr over Barcelona i den første kvartfinale hjemme i Torino - i øvrigt Juventus' 22. Champions League-hjemmekamp på stribe uden nederlag - har sendt aktien 5,6 pct. højere til 0,528 euro.

Det er det højeste niveau siden efteråret 2007, hvor Juventus netop var vendt tilbage til Serie A efter at være blevet tvangsnedrykket til landets næstbedste fodboldrække som konsekvens af en stor bestikkelsessag.

Blev man nybagt Juventus-aktionær kort inden nytår 2016-17 er det siden blevet til en kursstigning på 75 pct.

Juventus, der er Italiens mest succesrige fodboldklub med 32 mesterskaber, har nu en markedsværdi på knap 533 mio. euro, eller næsten 4 mia. kr. Det er mere end fire gange markedsværdien af FC Københavns ejer, Parken Sport & Entertainment.

Der er returopgør mellem de to hold i Barcelona den 19. april.