IT-virksomheden Netcompany overvejer børsnotering

Det seneste årsregnskab fra Netcompany, der blandt andet leverer virksomhedssystemer og netportaler, viser kraftig vækst på både top- og bundlinje, og selskabet overvejer nu en børsnotering.

Foto: Niels Ahlmann Olesen. »Det er vigtigt at kunne se tilbage på en ubrudt årrække med succes, hvor man kan se, at vores koncept holder, når vi har en ambition om at vokse virksomheden så stor, at den bliver kandidat for en børsnotering,« siger André Rogaczewski, administrerende direktør hos Netcompany.
Læs mere
Fold sammen

Omsætningen voksede 20 pct. til 758 mio. kr., mens resultatet før skat steg næsten 40 pct. til 207,6 mio. kr., og selskabet har en ambition om en børsnotering om tre til fem år.

Det skriver Børsen.

»Det er vigtigt at kunne se tilbage på en ubrudt årrække med succes, hvor man kan se, at vores koncept holder, når vi har en ambition om at vokse virksomheden så stor, at den bliver kandidat for en børsnotering,« siger André Rogaczewski, administrerende direktør hos Netcompany, til Børsen.

Hvis børsnoteringen skal realiseres, kræver det først og fremmest, at omsætningen løftes, og at Netcompany også viser sit værd i udlandet, siger André Rogaczewski.

Netcompanys tre stiftere solgte i 2015 mere end halvdelen af selskabet til den norske kapitalfond FSN for omkring 1,1 mia. kr., skriver Børsen.