Investorerne ignorerer FCK´s Benfica-resultat

Tilsyneladende har spillefuglene på børsen holdt lav profil i dag, hvor det ellers er kutyme, at der kommer "sving" i Parken-aktien dagen efter de vigtige kampe.

I et surt aktiemarked dykker også Parken-aktien - med beskedne 0,1 pct. ned i kurs 1635.

Men faldet er mindre end det generelle fald i MidCapPlus-indekset, de mellemstore aktier på børsen, som i dag har tabt 1,7 pct. af den samlede markedsværdi. Så set i det lys kan man måske alligevel tale om, at pilen peger opad for Parken-aktien efter gårsdagens flotte indsats og fine resultat i opgøret mod Benfica.

Sidste år svingende Parken-aktien voldsomt hver eneste gang holdet havde været ude i enten en CL-kamp, men også kvalifikations-kampene mod Ajax fik kursen til at gå amok.

Men denne gang er kursudviklingen altså begrænset, hvilket nok hænger meget sammen med, at det fortsat er svært at spå om det endelige sportslige udfald af de to kampe, selvom F.C. København med en 1-0 sejr eller en sejr på to overskydende mål kan kvalificere sig til gruppespillet i Champions League, hvor et muligt overskud i lejet omkring de 60 mio. kr. ligger og venter i tilfælde af en ny solid point-høst.