Ingenico stryger til vejrs på børsen efter afvisning

Selskabet Ingenico, der beskæftiger sig med betalingsløsninger, stiger godt 8 pct. på børsen i Paris efter at have fået afvist et købstilbud på Worldpay.

Selskabet Ingenico, der beskæftiger sig med betalingsløsninger, stiger godt 8 pct. på børsen i Paris efter at have fået afvist et købstilbud på Worldpay. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Nissen

Selskabet Ingenico, der beskæftiger sig med betalingsløsninger, stiger godt 8 pct. på børsen i Paris efter at have fået afvist et købstilbud på Worldpay. Det skriver Bloomberg News.

Worldpay har besluttet at gå solo og har planlagt en børsnotering, og den afvisning er Ingenicos aktionærer ganske tilfredse med.

- Det betyder, at Ingenico ikke vil tilføre flere penge til dette store opkøb, hvilket er godt nyt for deres finansielle position. Folk har haft deres tvivl omkring denne handel, siger Saxo Banks handler Andrea Tueni til Bloomberg News.

Flere kilder rapporterede onsdag, at Ingenico havde budt godt 6,6 mia. pund for Worldpay. Hvis buddet var blevet accepteret, ville Ingenico ifølge Financial Times sælge Worldpays amerikanske aktiver fra, netop på grund af bekymring for den finansielle situation.

Financial Times skrev efterfølgende, at Ingenicos storaktionærer bakkede op om købstilbuddet, men at selskabet sandsynligvis skulle rejse 3 mia. euro, hvis købet skulle blive en realitet.

Aktien ligger tidligt på eftermiddagen fredag i et plus på godt 8 pct., efter en stigning på næsten 14 pct. tidligere på fredagen.