Ingen aktiefest i Parken

Selv om FC København nu er et stort skridt nærmere den sportslige og økonomisk attraktive Champions League, har Parkens aktiekurs her til morgen ikke rokket sig ud af flækken.

Læs mere
Fold sammen
Det børsnoterede selskab Parkens aktiekurs er normalt tæt forbundet med, hvilke resultater de danske mestre fra FC København leverer på banen.

Store sejre, pokaler og avancementer i europæiske turneringer og lignende plejer derfor at være ren epo for fordboldaktien.

Derfor burde Parken-aktien være i hopla her til morgen oven på, at den danske klub nu er et stort skridt videre gruppespillet i Champions League efter Ståle Solbakkens tropper i går klarede 0-0 mod de norske mestre fra Stabæk.

Svag stigning
Sølle 0,18 procent er Parkens aktie steget med her til morgen til trods for, at det kun er relativt upåagtede klubber som Salzburg fra Østrig, de ungarnske mestre Debrecen og Ventspils fra Letland, der nu står mellem FC København og modstandere som Barcelona, Manchester United og Inter i mesterholdsturneringens gruppespil.

Sidste FC København havnede i gruppespillet i Champions League og blandt andet slog Manchester United på hjemmebane i Parken reagerede selskabets aktie prompte.

Næsten 25 procent steg Parkens aktie, efter man på udebane mod Ajax i Amsterdam med en 2-0 sejr havde spillet sig til avancement i den prestigefyldte turnering.