IC Group sætter tal på udlodning fra Peak Performance-salg

Modekoncernen IC Group har sat punktum for tilbudsperioden for det aktietilbagekøbsprogram, selskabet annoncerede ved årsregnskabet for 2017/18 i slutningen af august.

Arkivfoto: Aktietilbagekøbsprogrammet vil omfatte samlet 1,45 mio. aktier, der tilbagekøbes til en kurs på 159 kr. - svarende til samlet 230 mio. kr. Det svarer i øvrigt til 8,5 pct. af selskabets aktiekapital. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Aktietilbagekøbsprogrammet er en del af udlodningen i forbindelse med salget af brandet Peak Performance, mens den sidste del udloddes som ekstraordinært udbytte.

Og IC Group sætter nu også tal på den sidste del.

Aktietilbagekøbsprogrammet vil omfatte samlet 1,45 mio. aktier, der tilbagekøbes til en kurs på 159 kr. - svarende til samlet 230 mio. kr. Det svarer i øvrigt til 8,5 pct. af selskabets aktiekapital.

Dermed udloddes der samlet 1520 mio. kr. i ekstraordinært udbytte - svarende til 100 kr. per aktie. Det udbytte udloddes den 20. september, mens aktietilbagekøbsprogrammet ventes at være gennemført den 17. september. Retten til udbyttet fragår aktien den 18. september.

Efter aktietilbagekøbsprogrammet ejer IC Group 11,1 pct. af aktierne i sig selv. Men det er hensigten, at samtlige egne aktier skal annulleres igen ved en kapitalnedsættelse.

Det vil der blive stillet forslag om til den ordinære generalforsamling, der afholdes den 26. september.

Peak Performance blev afhændet til finske Amer Sports Corporation for 1,9 mia. kr. på gældfri basis - og handlen blev endeligt gennemført i slutningen af juni.

Provenuet fra salget er de 1750 mio. kr., der nu udloddes til aktionærerne.

Som en krølle på historien er Amer Sports Corporation selv nu i dialog om at sælge hele sin forretning. Det bekræftede selskabet tirsdag, hvilket fik aktien i det finske selskab til at stige betragteligt i tirsdagens handel.