IC Companys kursmål hæves til 435 kr. - Jyske

 

Jyske Bank hæver sit kursmål af tøjfirmaet IC Company fra 400 kr. til 435 kr. Baggrunden er, at aktien er steget 15 pct. siden 1. december uden selskabsspecifikke nyheder.

 

Nyheder har det ellers ikke skortet på i beklædningsbranchen, hvor kapitalfonde har opkøbt store andele i flere danske tøjfirmaer, og derfor har der i markedet også været en del spekulation om et fremtidigt salg af IC Company.

 

Medstifter af IC Company og hovedaktionær 58-årige Niels Martinsen har offentligt udtalt, at han ikke afviser et salg, fordi der ikke står familiemedlemmer klar i kulissen til at overtage forretningen, men han har dog også fastslået, at et salg ikke kommer på tale på kort sigt.

 

Det hæfter Jyske Banks analytiker Christian Nagstrup sig ved. - Vi ser ikke stor sandsynlighed for et frasalg på kort sigt, og at dømme efter Niels Martinsens involvering i en ny fond, som skal opkøbe tekstilvirksomheder, er det vores vurdering, at han vil forblive aktiv i branchen i nogen tid endnu, siger han.

 

Derfor mener Jyske Bank, at til trods for at aktien handler i overkanten af den estimerede fair værdi, så er den nuværende positive nyhedstrøm så væsentlig, at det er på sin plads at hæve kursmålet.

 

IC Companys aktie handles torsdag til kurs 392.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )