H+H ignorerer købsinteresseret irsk kæmpe

Der er stor interesse om den nødlidende danske porebetonproducent H+H International. Men det er ikke alle købsinteresserede bejlere, der bliver behandlet ens.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

RB-Børsen erfarer, at den store irske byggegigant CRH har forsøgt komme i kontakt med H+H-ledelsen, men er blevet afvist. Ifølge RB-Børsens oplysninger har en repræsentant for CRH igennem de seneste ti dage arbejdet for at komme i dialog med H+H-bestyrelsen - uden at det har kunnet lade sig gøre.

Henvendelsen fra CRH er ganske enkelt blevet ignoreret. Og den irske byggegigant, der opererer i 35 forskellige lande og har omkring 93.500 ansatte, er ikke ene om at være helt ude i kulden.

Også tyske Xella, der ifølge RB-Børsens oplysninger er kommet med et tilbud på H+H, der er næsten tre gange så godt som Nordic Capitals, er blevet sorteret fra. Tilbage står, at Nordic Capital dermed er meget tæt på at overtage magten i H+H.

Nordic Capital forventes at ville tilføre H+H-koncernen 400-500 mio. kr. kontant, hvilket svarer til en pris på blot 100-120 pr. aktie. Det betyder, at Nordic Capital kommer til at sidde på 75-80 pct. af selskabet.

Ifølge RB-Børsens oplysninger er det H+H's hovedbankforbindelse Danske Bank, der insisterer på, at H+H-bestyrelsen indgår aftale med Nordic Capital.

RB-Børsen