H+H-aktien stiger efter nyt om budkrig

H+H Internationals aktier indhentede lidt af det tabte fra morgenstunden mandag. Der er flere tegn på, at der kommer en budkrig om selskabet.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De første handler med H+H-aktier onsdag morgen foregik til en kurs 235, hvilket var 10 kroner eller 4 procent højere end tirsdagens lukkekurs. I minutterne efter steg aktien yderliger til kurs 239.

Aktien fik sig ellers lidt af et slag tirsdag, da det kom frem, at der ville komme et bud på selskabet til en kurs langt under dagsværdien. Onsdag vendte stemningen så, fordi der var flere tegn på, at der kommer en decideret budkrig om selskabet.

I går faldt H+H-aktien 33 procent til kurs 225. Det skyldtes, at det bud, der blev forhandlet om lå helt nede i kursniveauet 100-120 kroner.

Det kom frem i går, at kapitalfonden Nordic Capital er parat til at skyde 400-500 millioner kroner ind i H+H og dermed sætte sig på 75-80 procent af ejerskabet.

Onsdag morgen ser det ud til, at der kommer en budkrig om det danske selskab, da både tyske Xella og irske CRH, der begge er konkurrenter til H+H International har vist interesse.