Her tog aktieeksperterne fejl i 2007

Penge & Privatøkonomi spurgte sidste år 19 aktieeksperter om deres bud på de bedste danske aktier i 2007. Specielt omkring én virksomhed tog eksperterne grueligt fejl, mens to andre favoritter heller ikke helt kunne leve op til de store forventninger.

Ak, ak, ak.

Endnu engang viste aktiemarkedet stor tillid til én enkelt aktie, som endnu engang kvitterede med en elendig præstation på børsen.

Det var Penge & Privatøkonomi, der sidste år i december tog kontakt til hele 19 aktieeksperter og bad dem udpege deres favoritaktier i 2007.

Som sagt var der én enkelt aktie, der skuffede i stor stil, men samtidig har én af de andre mest populære aktier vist sig at være en særdeles glimrende investering.

To andre aktier fra favoritfeltet har præsteret mere middelmådigt – om end de dog er steget i værdi siden årsskiftet. Men de er blevet distanceret pænt af flere andre aktier, hvorfor de ikke har levet op til favoritværdigheden.

Klik på de fire links til højre og se: ”Aktieksperternes største fejlskud”, ”Kæmpen der faldt tilbage”, ”Favoritten fik et middelår” og ”Her ramte aktieeksperterne plet”.