Her er verdens ondeste aktier

Hvis du har fået nok af såkaldt etisk korrekte investeringer, så se her en portefølje af "nederdrægtige" aktier, der nok vil dele vandene.

Foto: Scanpix
Gambling, stripklubber, og håndvåben
Gambling - WMS Industries, børsnoteret i New York, hvor WMS Industries har speciale i elektroniske spillemaskiner. Selskabet har en markedsværdi på 1,62 mia. dollar. WMS startede med pinball-maskiner, men er i dag storleverandør af maskiner, hvor mange ludomaner har spillet formuer op i jagten på at ramme bl.a. tre ens kirsebær.

Stripklubber - Rick´s Cabaret. Børsnoteret på Nasdaq med en markedsværdi på godt 64 mio. dollar. Driver stripklubber over hele USA, hvor man kan få bøffer, burgere, billige cocktails og en lap dance på tilbud til 25 kr. hver torsdag, fredag og lørdag mellem 16 – 23. Selskabet har været presset, men aktien er i år steget med 64 pct.

Håndvåben Smith & Wesson. Det Nasdaq-noterede selskab har en markedsværdi på 260 mio. dollar. USA har verdens højeste antal af håndvåben i privat eje, så selskabet har et stærkt hjemmemarked. Salget steg eksplosivt i forbindelse med præsidentvalget, da amerikanerne frygtede, at Obama ville tage deres våben fra dem.