Hellerup Finans' konsulenthus udskyder børsplaner

Hellerup Consulting Group, der i øjeblikket er en tom børsskal, udskyder planer om at have et nyt prospekt inden for de næste par måneder.

Foto: Thomas Lekfeldt. Investeringsselskabet Hellerup Finans i Hellerup.
Læs mere
Fold sammen

Selskabet har ingen driftsaktivitet i øjeblikket og er oprindeligt resterne af håndboldklubben Viborg HK's børsnotering.

Planen er, at det skal være et konsulenthus, der vil arbejde med udvikling af personale, ledere, organisationer og virksomheder.

Ifølge formand Torben Jensen skyldes den ændrede tidsplan udelukkende, at han ikke har haft tid til at skrive prospektet. Tidligere var planen, at det skulle være klar i første kvartal i år, men det er nu udskudt.

Han har været i en mediestorm i december via sit selskab Hellerup Finans - storaktionær i Hellerup Consulting Group - som har optrådt hyppigt i de store danske erhvervsmedier på det seneste. Finanshuset er blevet kritiseret for sine salgsmetoder, hvilket også har ført til en politianmeldelse hos Finanstilsynet.

- Jeg har siden 1. december brugt mere eller mindre al min tid på pressen. Og når jeg skal bruge al min tid på det, så kan jeg ikke sidde og skrive prospektet, som jeg er primus motor på. Vi er kommet en måned bagud, siger Torben Jensen.

Han forklarer, at det typisk tager to måneder for Finanstilsynet at godkende et prospekt, og derfor ville selskabet ikke kunne nå at have det klar omkring 1. februar, som var nødvendigt for at få det færdigt i første kvartal.

Torben Jensen regner dog med, at Hellerup Consulting Group har prospektet klar senest til sommer.

Hellerup Consulting Group har i forbindelse med de udskudte planer meddelt, at nuværende direktør Michael B. Friis stopper i sin stilling. Hans post bliver overtaget af Jesper Gotfredsen, der i forvejen er bestyrelsesmedlem i selskabet.