Group 4 Securicor med stor fremgang på bundlinjen

Men analytikerne havde faktisk forventet et endnu større overskud. Det er de nye markeder, der trækker britisk/danske G4S frem. Opdateret 08.35

Verdens næststørste sikkerhedsfirma, G4S, præsenterede onsdag et regnskab, der viste, at overskuddet i første halvår 2007 er steget med 23 pct. til 61,3 mio. pund (672 mio. kr.) fra 49,8 mio. pund (546 mio. kr.) samme periode sidste år.

Det er især udvidelser i lande som Saudi Arabien, Indien og andre kommende markeder, der ligger til grund for resultatet.

Analytikere adspurgt af Bloomberg News havde ventet et overskud på 62 mio. pund (680 mio. kr.) hos G4S, der har Alf Duch-Pedersen, tidligere danisco-topchef, i formandsstolen.

"Vi har haft et rigtig godt første halvår, med stærke præstationer over hele linien, på trods af den svage dollar. Vi har foretaget en række større og mindre opkøb i de seneste seks måneder, hovedsagligt for at tilføre yderligere ekspertise og kapacitet til gruppen. Som et resultat af vores fortsatte vækst, har vi nu flere end 500.000 ansatte, og vi venter, at det momentum, som er opnået indtil videre i år også vil fortsætte i anden halvdel af 2007," siger CEO i G4S, Nick Bukles, i forbindelse med regnskabet.

(RB-Børsen)