Glunz & Jensens økonomidirektør har sagt op

Økonomidirektøren i Glunz & Jensen, Jens Christian Nielsen, har fredag opsagt sin stilling med virkning fra 31. december 2015.

Foto: Christian Liliendahl. - Jeg vil gerne takke Jens for en stor indsats i de seneste 3,5 år. Jens har været en væsentlig drivkraft i den udvikling, Glunz & Jensen har gennemgået i perioden, hvor vi har etableret to forretningsområder og samtidig tilpasset vores omkostninger, siger selskabets administrerende direktør, Keld Thorsen, i fondsbørsmeddelelsen.
Læs mere
Fold sammen

Økonomidirektøren i Glunz & Jensen, Jens Christian Nielsen, har fredag opsagt sin stilling med virkning fra 31. december 2015.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen.

- Jeg vil gerne takke Jens for en stor indsats i de seneste 3,5 år. Jens har været en væsentlig drivkraft i den udvikling, Glunz & Jensen har gennemgået i perioden, hvor vi har etableret to forretningsområder og samtidig tilpasset vores omkostninger, siger selskabets administrerende direktør, Keld Thorsen, i fondsbørsmeddelelsen.

Den afgående økonomidirektør vil i sin opsigelsesperiode stå til rådighed for selskabet og fortsætte sit arbejde efter nærmere aftale, fremgår det af meddelelsen.

Selskabet venter at kunne finde en ny økonomidirektør inden årets udgang.