G4S håber på snarlig OL-afklaring

G4S' forhandlinger med arrangørerne af OL i London, LOCOG, kører fortsat, oplyser vagt- og sikkerhedsselskabet til Ritzau Finans, efter at den britiske avis The Telegraph søndag skrev, at forhandlingerne omkring tabet på OL-kontrakten skulle være så godt som afsluttet.

Foto: ANDY RAIN.
Læs mere
Fold sammen

Ifølge avisen er det blot et spørgsmål om kort tid, før selskabet selv vil bekræfte et resultat af forhandlingerne med LOCOG i sagen om G4S' mangel på levering af sikkerhedsvagter til OL i London i sommer.

Men der mangler stadig lidt benarbejde, før en endelig aftale er på plads, lyder meldingen fra G4S selv.

- Forhandlingerne kører stadig, men vi håber, at der kommer en afklaring snart, siger Piers Zangana, pressetalsmand for G4S, til Ritzau Finans.

Allerede før jul skrev Sky News, at forhandlingerne var tæt på en aftale. Den gang oplyste unavngivne kilder til Sky, at en given aftale vil ende med at koste G4S mellem 55 og 70 mio. pund på OL-kontrakten, hvilket er mere end de 50 mio. pund, som G4S under hele forløbet har kalkuleret med at skulle betale. Ifølge The Telegraph kan regningen ende på mellem 50 og 100 mio. pund.

Sagen opstod, da G4S ikke formåede at levere tilstrækkeligt med sikkerhedspersonale til OL i sommer, hvorfor militæret og politiet over flere omgange måtte stille ekstra sikkerhedspersonale til rådighed.

/ritzau/FINANS