Futures indikerer fald ved aktie-åbningen i USA

De amerikanske futures på de tre toneangivende aktieindeks peger på en negativ åbning, når handelen på Wall Street starter kl. 15.30.

Dermed er retningen, som den var i Asien natten til tirsdag, og som den i tirsdagens handel er på de europæiske markeder. Åbningen ventes stille og rolig frem til ISM-tal fra den amerikanske serviceindustri for oktober, der kommer en halv time efter åbningen.

Det brede S&P 500-indekset sluttede mandag med et plus på 0,4 pct. i 1767,93. De tunge virksomheder i Dow Jones Industrial Average lukkede med en stigning på 0,2 pct. til 15.639,12, og teknologiaktierne i Nasdaq-indekset sluttede med en stigning på 0,4 pct. til 3936,59.

- Jeg venter, at der vil komme en del gevinsthjemtagning, før nøgletal begynder at kommer mod slutningen af ugen, vurderer Jacques Porta, der er porteføljemanager i Ofi Gestion Privee i Paris, over for Bloomberg News.

Han vurderer, at markedet er stærkt, men at der komme en vis volatilitet i de kommende uger. Han slår dog fast, at "rally'et ikke er ovre endnu".

Der er tirsdag rapporteret regnskaber før børstid fra T-Mobile US og AOL, der ligger 3-4 pct. højere i formarkedet.

Efter børstid er Tesla Motors og 21st. Centruy Fox aktuelle med regnskaber.